Eventyr på podcast

Den dag jeg skrev min første podcast. En aften, da jeg sad på min datters værelse med hende svøbt i dynen og ventede på at hun var godt nede i den dybe søvn, kom jeg til at skrive et eventyr. Inde i mit hoved. Min telefon lå et par meter fra mig, men jeg fik møvet mig hen, så jeg akkurat kunne nå den med min lillefinger. Jeg fik sat mig tilbage op ad væggen, stadig med min halvsovende datter i armene, og fik skrevet hele eventyret ned. Det handlede om Ejnar. Elefanten Ejnar, der ikke kunne hoppe. Og det var han frygteligt ked af. Næste aften, læste jeg det højt for min søn på 4, da han skulle sove. Det var et hit. Jeg skyndte mig at ringe til Loui.

”Jeg har skrevet et eventyr, Loui!”

Og sådan startede det. Herfra har vi brygget flere, nu også sammen med børnene. Og de ligger alle frit tilgængelige som Podcast. På den måde kan man sætte dem til at spille derhjemme, i bilen, på cyklen, hos bedsterne, eller hvor man har brug for det.

Eventyrene er…

  • Søde
  • Lærerige
  • Nærværende
  • Skrevet til børn, med børn
  • Og gerne med en vigtig pointe.

De eneste regler vi har for vores egne eventyr er…:

  • Et hoved`persons´dyr fra plakaten, per eventyr
  • De er max 10 min. lange
  • Børnene er med i digteprocessen (ret hyggeligt i øvrigt)
  • Fakta om dyrene er en del af fortællingen

LYT TIL VORES FØRSTE EVENTYR HÈR! -Bemærk der kommer løbende flere op, når vi får dem skrevet sammen med børnene

By | 2017-12-11T13:27:31+00:00 december 4th, 2017|Om børn og nærvær|0 Comments