Hvem er vi?2018-09-07T11:04:14+00:00

Hvem er vi?

Vi er Louise og Christina.

Vi mødte hinanden allerførste gang i sommeren 2003. Vi var lige startet på Ingeniørhøjskolen i København.

Siden da har det altid ligget i kortene, at vi skulle skabe noget sammen. Vi er begge begejstrede for børn, og vi labber viden om deres udvikling og ikke mindst samspil med voksne i os. Vi er begge voksne med en legende tilgang til tingene, og er i umanerlig god kontakt til vores eget indre barn.

Men ikke alt er en dans på roser, når man har børn. I et hektisk samfund og en travl hverdag med fuldtidsjob og diverse fritidssysler, hænger timerne i døgnet langt fra på træerne. Vi har selv mærket på egen krop, hvordan inspiration og lyst (og tid) til nærvær forsvinder gradvist i takt med turene i hamsterhjulet.

Skæbnen ville så, at vi d. 5 oktober 2016 sad på taget af Louises hus i Hareskoven. Nu skulle det ske. Vi skulle plante det første frø i vores fælles drøm.

Hjernerne og hjerterne bag Designed Learning
Hjernerne og hjerterne bag Designed Learning

Vi vil udvikle lærerigt design, der inspirerer til ro og nærvær i børnefamilier

Udover at skabe vores virksomhed, vil vi modbevise, “at for at blive succesfuld iværksætter, skal man gå på kompromis. MED ALT!”

Vi vil bevise, at man kan skabe en succesfuld virksomhed og følge sin drøm, uden at gå på kompromis med det, der er allervigtigst (for os), nemlig tiden med børnene og tiden med familien. Det har vi reflekteret lidt over i vores første interview, som du kan læse hér.

Synes du om det du læser? Så del det endelig med jeres venner.

Har du gode idéer til vores univers eller et genialt produkt, vi skal have på hylden, så skriv ENDELIG til os!

Tak fordi du er herinde. Tak fordi du læste med.

Mange hopla hilsner Louise og Christina

Christina er født med et ekstra gear. Hun er mor til 2, livsnyder, netværker, og vild med børn. Udover Designed Learning driver hun sin egen blog (Karmamilli) hvor der bliver delt ud af gode råd og hverdagstanker fra en helt almindelig familie. Christina er overordnet ansvarlig for marketing, SoMe, webshop, kunder, og alt muligt andet.

Louise er den tålmodige, rolige, sindssygt skarpe og yderst detaljeorienterede i duoen. Louise er legebarn ind til benet og elsker at være sammen med børn, hun er mor til to, hun er motiverende, energisk og får ting til at ske. Louise er overordnet ansvarlig for driften af selskabet, produktudvikling, økonomi- og leverandørstyring.

En STOR tak til vores samarbejdspartnere

– Uden jer, kunne vi ikke have gjort det!

Christina Bruun Olsson
-Grafisk Designer

Christina er vores hamrende dygtige grafiske designer. Hun har fulgt os på vores rejse fra den spæde start. Hun har ageret sparringspartner, motivator, kritiker og vigtigst af alt grafisk designer.

Christina er gået helhjertet ind i vores virksomhed. Hun brænder nemlig, ligesom os, for at gøre en forskel.

Hver dag er vi taknemmelige for den energi og viden Christina har bragt med ind i vores tanker og ikke mindst virksomhed.

Hun er professionel, kreativ, dygtig og har en fantastisk sans for detaljen. Fuldstændig som vi ønsker det.

Besøg Christinas hjemmeside hér

SORT København
-Rammeleverandør

Vi er så sindssygt glade for at SORT København sagde JA, da vi kontaktede dem og spurgte om de ville være vores samarbejdspartner. SORT København laver de fineste rammer, der passer spot on til det vi ledte efter. Enkle, og pæne rammer der gør det nemt at få det maksimale udbytte af vores 2-sidede plakat.

Besøg SORT CPHs hjemmeside hér.