Vi har udviklet fem spil, der med fordel kan bruges sammen med den dobbeltsidede plakat. Formålet med de fem spil er at inspirere til hyggeligt samvær og nærvær med børnene. De kan bruges som en håndsrækning til en eftermiddag hvor man ikke har det store overskud efter en lang arbejdsdag. Eller til søndag formiddag i nattøj. Eller lige når I tænker det giver mening for jeres familie.

Spillet kommer i en fin hørpose, sammen med en krog den kan hænge på. Gerne i nærheden af plakaten. Der følger spilvejledning med alle spil.

Designed Learning Nærværsspil

Herunder får I en oversigt over de fem spil

Vendespillet med dyr og verdensdele (fra 3 år +)

Ialt 32 kort. Halvdelen med dyrene fra plakaten som illustration, og den anden halvedel med verdensdelene som illustration. Alt efter alder, kan man sortere verdensdelene fra. Vi anbefaler at bruge dyrekortene til de helt små.

Battlekort med dyr (fra 6 år +)

Kan I huske bilkortene? Hvor man battlede om hastighed og lignende? Det har vi lavet. Nu med dyr og verdensdele. Med dyrespillet kan I battle om hvem der er tungest, kan løbe hurtigst, er sejest, etc.

Battlekort verdensdele (fra 8 år +)

Med verdensdelespillet kan I battle om flest lande, befolkning, højeste punkt, etc.

Hyggekort (fra 3 år+)

Hyggekortene består af en række hyggelige aktiviteter der er sjove både for børn og voksne. Idéen med hyggekortene er at børnene på skift trækker et kort, og derved får en følelse af medbestemmelse (hvilket undersøgelser viser, giver positiv effekt på trygheden og selvværdet). Aktiviteterrne er alt fra modellérvoks, gæt og grimasser, dans et dyr, etc.

 

Snakkekort (fra 3 år+)

Snakkekortene er inspirationskort til en hyggelig snak. De kan med fordel trækkes under aftensmaden. Det er gerne igennem sjov og spændende dialog at børn åbner sig op. Og på den måde har vi oplevet at vores egne børn pludselig drog paralleller til deres hverdag og fortalte derved hvad de havde lavet i vuggestuen, børnehaven og skolen. Samtaleemner I kan finde på kortene er alt fra; ved du hvilket land vi bor i?, kan vi finde på 8 landdyr fra vores land?, hvor i verden kunne du godt tænke dig at rejse hen?

I Snakke- og Hyggekort bunken er der tomme kort som I selv kan udfylde med jeres gode aktivitetsidéer. Og del dem gerne med os ved at #skabnærvær eller tag @designedlearning

God fornøjelse og husk at du kan købe hele vores NÆRVÆRSPAKKE hér!