Hvem er vi?

Vi er Louise og Christina.

Vi mødte hinanden allerførste gang i sommeren 2003. Vi var lige startet på Ingeniørhøjskolen i København.

Vi er begge begejstrede for børn, og vi labber viden om deres udvikling – og ikke mindst samspil med voksne – i os. Vi er begge voksne med en legende tilgang til tingene, og er i umanerlig god kontakt til vores eget indre barn. Men ikke alt er en dans på roser, når man har børn. I et hektisk samfund og en travl hverdag med fuldtidsjob og diverse fritidssysler, hænger timerne i døgnet langt fra på træerne. Vi har selv mærket på egen krop, hvordan inspiration og lyst (og tid) til nærvær forsvinder gradvist i takt med turene i hamsterhjulet.

Skæbnen ville så, at vi d. 5 oktober 2016 sad på taget af Louises hus i Hareskoven. Nu skulle det ske. Vi skulle plante det første frø i vores fælles drøm.

Hjernerne og hjerterne bag Designed Learning
Hjernerne og hjerterne bag Designed Learning

Vi vil udvikle lærerigt design, der inspirerer til ro og nærvær i børnefamilier

Udover at skabe vores virksomhed, vil vi modbevise, “at for at blive succesfuld iværksætter, skal man gå på kompromis. MED ALT!”

Vi vil bevise, at man kan skabe en succesfuld virksomhed og følge sin drøm, uden at gå på kompromis med det, der er allervigtigst (for os), nemlig tiden med børnene og tiden med familien. Det har vi reflekteret lidt over i vores første interview, som du kan læse hér.

Synes du om det du læser? Så del det endelig med jeres venner.

Har du gode idéer til vores univers eller et genialt produkt, vi skal have på hylden, så skriv ENDELIG til os!

Tak fordi du er herinde. Tak fordi du læste med.

Mange hopla hilsner Louise og Christina

Christina er født med et ekstra gear. Hun er mor til 2, livsnyder, netværker og vild med børn. Hun driver sin egen blog (Karmamilli). Christina er ansvarlig for marketing og salg – herunder bl.a. SoMe, webshop og kunder.

Louise er den tålmodige, rolige og analytiske i duoen. Hun er mor til 2 og legebarn ind til benet. Hun er motiverende, energisk og får ting til at ske. Louise er overordnet ansvarlig for driften af selskabet, produktudvikling, økonomi- og leverandørstyring.