Hvem er vi?

I det daglige er vi Helene og Louise : )

…og sammen med Christina har vi startet Designed Learning. Vi er alle begejstrede for børn, og vi labber viden om deres udvikling – og ikke mindst samspil med voksne – i os. Vi er alle voksne med en legende tilgang til tingene.

Men ikke alt er en dans på roser, når man har børn. I et hektisk samfund og en travl hverdag med fuldtidsjob og diverse fritidssysler, hænger timerne i døgnet langt fra på træerne. Vi har selv mærket på egen krop, hvordan inspiration og lyst (og tid) til nærvær forsvinder gradvist i takt med turene i hamsterhjulet.

Vi udvikler lærerigt design, der inspirerer til ro og nærvær i børnefamilier!

Vi brænder ganske enkelt for at skabe inspiration til nærvær og kvalitetstid i børnefamiliers hverdagsrum ved at forene design og læring.

Mange hopla hilsner Christina, Helene og Louise

designed learning

Helene er den fødte relationsopbygger. Hun er smilene og imødekommende og altid klar på en snak. Hun er mor til 3 skønne unger, livsnyder og vildt god med børn. Derudover er hun uddannet biolog. Helene er ansvarlig for vores meget værdsatte kunder og forhandlere.

Helene Kofoed Jensen; designed learning
Louise Havkær; Designed Learning

Louise er den tålmodige, rolige og analytiske i duoen. Hun er mor til 2 og legebarn ind til benet. Hun er motiverende, energisk og får ting til at ske. Louise er overordnet ansvarlig for driften af selskabet, produktudvikling, økonomi- og leverandørstyring.

Hvem samarbejder vi med?

I Designed Learning har vi den holdning at man løfter allerbedst i flok. Her kan du se nogle af alle de seje mennesker vi samarbejder med.

Christina Bruun Olsson – Grafisk Designer

Christina er vores hamrende dygtige grafiske designer. Hun har fulgt os på vores rejse fra den spæde start. Hun har ageret sparringspartner, motivator, kritiker og vigtigst af alt grafisk designer. Hver dag er vi taknemmelige for den energi og viden Christina har bragt med ind i vores tanker og ikke mindst virksomhed. Hun er professionel, kreativ, dygtig og har en fantastisk sans for detaljen. Fuldstændig som vi ønsker det.

Besøg Christinas hjemmeside hér.

grafisk designer

Rikke Winckler
– børne- og familieekspert

Vi er så glade for at Rikke har sagt ja tak til at være vores ambassadør, samarbejdspartner, spille-bold-opad-partner, og eksperten i Designed Learning. Rikke er uddannet pædagog, psykoterapeut og familievejleder. Hun har mere end 10 års erfaring i at vejlede og undervise familier, samt holde foredrag. Som Rikke selv skriver: “Rikke har hjertet med når hun guider forældre til at få en hverdag med mindre skældud og færre konflikter.”

Besøg Rikke side forældresparring.dk her.

Familieplanner

Reach for Change – ét hjem til vores “baby”

Vi er super stolte over at blive udnævnt til Change Leaders og dermed være en del af den internationale organisation Reach for Change, sammen med andre seje sociale iværksættere. Vores “baby” har hermed fået en Incubator at vokse sig stor og stærk i. Reach for Change er en nonprofit organisation der hjælper iværksættere der arbejder med at skabe en bedre fremtid for børn og unge.

Småbørneløftet – en fælles stemme for at sætte de små på agendaen

At være med til at skabe de bedste forudsætninger for børn er en hjertesag i Designed Learning. Derfor er vi super stolte af at få vores stemme med i det fælles kor der arbejder for at; 1. alle småbørn har et godt liv – og 2. de første 1000 dage af alle børns liv er præget af tryghed og stimulering.

Med Småbørnsløftet ønsker vi at gøre kampen mod uligheden i lærings- og udviklingsmuligheder til et fælles samfundsanliggende – en folkesag. Af hensyn til børnenes trivsel og udvikling. …alle børn fra de er små skal have adgang til udvikling, omsorg og læring af høj kvalitet; det kræver legende og motiverende miljøer, der tager udgangspunkt i det enkelte barn.

Læs mere om Småbørnsløftet hér.

Vi er super glade og stolte af at arbejde sammen med andre virksomheder.
Sammen med Znorki og Designrocket har vi startet et samarbejde omkring messer og sparring

Lena og Lars fra Design Rocket

Hos Design Rocket drømmer vi om at skabe praktisk og bæredygtig opbevaring til børneværelset. Smart opbevaring i lækre farver og materialer, som inspirerer til leg og sætter kreativiteten igang. Samtidig med at det giver forældrene en pænere og nemmere hverdag.

Alle vores designs er håndlavede og for at holde produktionen så bæredygtig som muligt, produceres der kun på bestilling. Tjek dem ud hér.

.

Sara fra ZNORKI

Det startede som en nødvendighed for mig og min familie. Vi fik tre børn på to år og søvn var en mangelvare – mest fordi mine børn blev ved med at smide deres nusseklude væk i løbet af natten og begyndte at græde, når de ikke kunne finde den igen.

På samme tid havde vi brug for at finde nyt sengetøj, men jeg syntes at det var designet mere til børn end voksne. Det var dér jeg kom på ideen med at lave dyr i stedet for og at sætte nussekluden på.

Det viste sig at jeg ikke var den eneste med problemet og jeg begyndte at sælge til venner og bekendte før Znorki blev til. Resten er historie – og sjove dyr.

Tjek Znorki ud hér.

Kontakt os

Ligger du inde med en god idé eller andet du mener at du eller vi kan hjælpe hinanden med, så er du mere end velkommen til at sende en brevdue eller kontakte os her: