Hvem er vi?

Vi er Louise og Christina.

Vi mødte hinanden allerførste gang i sommeren 2003. Vi var lige startet på Ingeniørhøjskolen i København.

Vi er begge begejstrede for børn, og vi labber viden om deres udvikling – og ikke mindst samspil med voksne – i os. Vi er begge voksne med en legende tilgang til tingene, og er i umanerlig god kontakt til vores eget indre barn. Men ikke alt er en dans på roser, når man har børn. I et hektisk samfund og en travl hverdag med fuldtidsjob og diverse fritidssysler, hænger timerne i døgnet langt fra på træerne. Vi har selv mærket på egen krop, hvordan inspiration og lyst (og tid) til nærvær forsvinder gradvist i takt med turene i hamsterhjulet.

Skæbnen ville så, at vi d. 5 oktober 2016 sad på taget af Louises hus i Hareskoven. Nu skulle det ske. Vi skulle plante det første frø i vores fælles drøm.

Hjernerne og hjerterne bag Designed Learning
Hjernerne og hjerterne bag Designed Learning

Vi vil udvikle lærerigt design, der inspirerer til ro og nærvær i børnefamilier

Udover at skabe vores virksomhed, vil vi modbevise, “at for at blive succesfuld iværksætter, skal man gå på kompromis. MED ALT!”

Vi vil bevise, at man kan skabe en succesfuld virksomhed og følge sin drøm, uden at gå på kompromis med det, der er allervigtigst (for os), nemlig tiden med børnene og tiden med familien. Det har vi reflekteret lidt over i vores første interview, som du kan læse hér.

Synes du om det du læser? Så del det endelig med jeres venner.

Har du gode idéer til vores univers eller et genialt produkt, vi skal have på hylden, så skriv ENDELIG til os!

Tak fordi du er herinde. Tak fordi du læste med.

Mange hopla hilsner Louise og Christina

Christina er født med et ekstra gear. Hun er mor til 2, livsnyder, netværker og vild med børn. Hun driver sin egen blog (Karmamilli) med gode råd og hverdagstanker fra en helt almindelig familie. Christina er ansvarlig for marketing, SoMe, webshop og kunder.

Louise er den tålmodige, rolige og analytiske i duoen. Hun er mor til 2 og legebarn ind til benet. Hun er motiverende, energisk og får ting til at ske. Louise er overordnet ansvarlig for driften af selskabet, produktudvikling, økonomi- og leverandørstyring.

En STOR tak til vores samarbejdspartnere

– Uden jer, kunne vi ikke have gjort det!

Christina Bruun Olsson
-Grafisk Designer

Christina er vores hamrende dygtige grafiske designer. Hun har fulgt os på vores rejse fra den spæde start. Hun har ageret sparringspartner, motivator, kritiker og vigtigst af alt grafisk designer.

Hver dag er vi taknemmelige for den energi og viden Christina har bragt med ind i vores tanker og ikke mindst virksomhed.

Hun er professionel, kreativ, dygtig og har en fantastisk sans for detaljen. Fuldstændig som vi ønsker det.

Besøg Christinas hjemmeside hér

Rikke Winckler
– børne- og familieekspert

Vi er så glade for at Rikke har sagt ja tak til at være vores ambassadør, samarbejdspartner, spille-bold-opad-partner, og eksperten i Designed Learning. Rikke er uddannet pædagog, psykoterapeut og familievejleder. Hun har mere end 10 års erfaring i at vejlede og undervise familier, samt holde foredrag. Som Rikke selv skriver: “Rikke har hjertet med når hun guider forældre til at få en hverdag med mindre skældud og færre konflikter.”

Besøg Rikke side forældresparring.dk her.

Reach for Change
– ét hjem til vores “baby”

Vi er super stolte over at blive udnævnt til Change Leaders og dermed være en del af den internationale organisation Reach for Change, sammen med andre seje sociale iværksættere. Vores “baby” har hermed fået en Incubator at vokse sig stor og stærk i. Reach for Change er en nonprofit organisation der hjælper iværksættere der arbejder med at skabe en bedre fremtid for børn og unge.