VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Dig?
– Måske er netop du vores næste samarbejdspartner!

I Designed Learning har vi den holdning at man løfter allerbedst i flok. Ligger du inde med en god idé eller andet du mener at du eller vi kan hjælpe hinanden med, så er du mere end velkommen til at sende en brevdue eller kontakte os hér.

designed learning

HOMEBY.DK
– Personlige og bæredygtige gaver!

Missionen er at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave. Både i privaten og til det arbejdende folk. Og det gør Heidi med højt humør og et godt øje for bæredygtighed. Lige i vores ånd! For som hun siger, så bruger vi 825 tons (altså vægten af ca. 150 elefanter!) i gavepapir – i lille Danmark – om året! Som vel og mærket ikke kan genbruges! Derfor bliver alle gaver hos Heidi pakket ind i genbrugspapir- og kasser, inden de leveres lige til døren med en personlig hilsen.

Se GEOSKÅNEREN og dens fine selskab hos HOMEBY.DK hér.

virksomhedsgaver

Vicca.dk
-vores forhandler

I Hjallerup – lidt nord for Ålborg – har vi mødt nogle utrolig søde og dygtige damer. De har bygget en shop op omkring elementerne leg og læring – lige i vores ånd! Vicca har det fineste showroom hvor man må lege og røre ved tingene – WE LIKE!

Udover den fysiske butik, sælger Vicca også online hér.

Christina Bruun Olsson
-Grafisk Designer

Christina er vores hamrende dygtige grafiske designer. Hun har fulgt os på vores rejse fra den spæde start. Hun har ageret sparringspartner, motivator, kritiker og vigtigst af alt grafisk designer. Hver dag er vi taknemmelige for den energi og viden Christina har bragt med ind i vores tanker og ikke mindst virksomhed. Hun er professionel, kreativ, dygtig og har en fantastisk sans for detaljen. Fuldstændig som vi ønsker det.

Besøg Christinas hjemmeside hér.

grafisk designer

Rikke Winckler
– børne- og familieekspert

Vi er så glade for at Rikke har sagt ja tak til at være vores ambassadør, samarbejdspartner, spille-bold-opad-partner, og eksperten i Designed Learning. Rikke er uddannet pædagog, psykoterapeut og familievejleder. Hun har mere end 10 års erfaring i at vejlede og undervise familier, samt holde foredrag. Som Rikke selv skriver: “Rikke har hjertet med når hun guider forældre til at få en hverdag med mindre skældud og færre konflikter.”

Besøg Rikke side forældresparring.dk her.

Familieplanner

Reach for Change
– ét hjem til vores “baby”

Vi er super stolte over at blive udnævnt til Change Leaders og dermed være en del af den internationale organisation Reach for Change, sammen med andre seje sociale iværksættere. Vores “baby” har hermed fået en Incubator at vokse sig stor og stærk i. Reach for Change er en nonprofit organisation der hjælper iværksættere der arbejder med at skabe en bedre fremtid for børn og unge.

Småbørneløftet
– en fælles stemme for at sætte de små på agendaen

At være med til at skabe de bedste forudsætninger for børn er en hjertesag i Designed Learning. Derfor er vi super stolte af at få vores stemme med i det fælles kor der arbejder for at; 1. alle småbørn har et godt liv – og 2. de første 1000 dage af alle børns liv er præget af tryghed og stimulering.

Med Småbørnsløftet ønsker vi at gøre kampen mod uligheden i lærings- og udviklingsmuligheder til et fælles samfundsanliggende – en folkesag. Af hensyn til børnenes trivsel og udvikling.
…alle børn fra de er små skal have adgang til udvikling, omsorg og læring af høj kvalitet; det kræver legende og motiverende miljøer, der tager udgangspunkt i det enkelte barn.

Læs mere om Småbørnsløftet hér.