VORES FORHANDLERE

Kontakt os endelig hér hvis du har en idé til en ny forhandler : )

Sjælland og Bornholm

Vi er super stolte af at vores GEOSKÅNER er flyttet ind i det fine design univers hos Designer Zoo. Her befinder den sig i fint selskab med en masse andre unikke og dansk designede kunsthåndværker.

Designer Zoo Vesterbrogade 137, 1620 København V

Lones Legetøj er den skønneste legetøjsbutik i Charlottenlund. I det magiske legetøjsunivers finder du masser af inspiration til leg og læring i børnehøjde – også vores plakatpakker med Verden og Dyr.

Lones Legetøj Ordrupvej 88, 2920 Charlottenlund

I Helsinge finder du den fineste livsstilsbutik hvor du finder ting til boligen, til børn samt smykker og sko. Og heriblandt vores plakatpakker med spil og ramme.

Lille TISVILDE Helsinge Vestergade 7, Gadekæret i Helsinge

På toppen af den skønne solskinsø Bornholm, finder du den flotte bygning Brohuset Ved Hammershus. Og i Brohuset ligger den fineste museumsbutik. Og netop hér kan du blandt mange andre lækre ting, købe GEOSKÅNER Bornholm.

Brohuset ved Hammershus Slotslyngvej 9, 3770 Allinge

I Nexø ligger den fineste livsstilsbutik LIVING bornholm. Sammen med masser andre fine sagen kan du her købe FAMILIETID og GEOSKÅNER Bornholm.

LIVING bornholm Sdr. Hammer 2, 3730 Nexø

Hos New Nordic Style bliver alle nye varer nøje udvalgt og det er derfor også med stor glæde at vi er flyttet ind med både GEOSKÅNEREN og FAMILIETID sammen med masser af andet lækkert boliginteriør. Alt sammen noget der bidrager til et dejligt hjem, hvor vi føler os godt tilpas.

New Nordic Style Gasværksvej 12, Kbh V

Jylland og Fyn

I Vejle finder du den fineste butik – Danmark og Norden – bygget op på passion om unikke produkter af høj kvalitet, der både er designet og produceret bæredygtigt i Danmark eller Norden. Det er også herigennem vi har fået vores ramme leverandør – LAFALK – til plakatpakkerne. Vi har været så heldige at flytte ind med både FAMILIETID, PLAKATPAKKER og GEOSKÅNER.

Danmark & Norden Foldegade 17, 7100 Vejle

I Nyborg hos Tinga Tango finder du den skønneste interiør butik med over 600 kvadratmeter af lækkerhed. I blandt kendte designbrands og små unikke ting fra mindre kunstnere, finder du vores PLAKATPAKKER, GEOSKÅNERNE og FAMILIETID.

Tinga Tango Kongegade 27, 5800 Nyborg

Hos Feel Home i Skanderborg, Vejle og Silkeborg kan du finde en masse fine ting til hjemmet – og nu også GEOSKÅNER Danmark.

Hos Villumsens Bolighus finder du en masse fine ting til hjemmet. Blandt mange andre fine sager, kan du købe vores GEOSKÅNER Danmark og GEOSKÅNER Jylland.

Online


– Personlige og bæredygtige gaver!

Missionen er at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave. Både i privaten og til det arbejdende folk. Og det gør Heidi med højt humør og et godt øje for bæredygtighed. Lige i vores ånd!

Se GEOSKÅNEREN og dens fine selskab hos HOMEBY.DK hér.

Hos Børn i Balance er der stor fokus på at udbuddet af legetøj styrker børns motorik og trivsel. Lige noget for os! Derfor er vores plakatpakker med VERDEN og DYR, MAD og KROPPEN flyttet gladeligt ind i sortimentet.

Hos Kombiner.dk kan institutioner købe bæredygtige designs – heriblandt vores plakater med Dyr og Verden, Mad og Kroppen.