LÆRINGSPAKKER

Få vendbar plakat, 5 spil og magnetisk egetræsramme sendt direkte hjem.
Vælg mellem:

VERDENSPAKKEN MED DYR

– hvad du ikke vidste om dyr

Vidste du at giraffens tunge er lige så lang som en udstrakt barnearm (ca. 45cm)?

Tro det eller ej, den slags info er faktisk noget der gi’r street-credit når man har børn i huset! Og med street-credit på kontoen, er der større chance for at børn hører efter!

Med VERDENSpakken kan du lære om dét og mange andre spændende ting!

MADPAKKEN

– når mad bliver sjovt

Kender du måltidet hvor det hele går i fisk?

Mad spiller en central rolle i vores liv både når det handler om ren og skær overlevelse, men også når det handler om at være sammen. Få hjælp til at skabe nogle rolige måltider med madpakken. Både spillekortene og plakaten giver anledning til en masse gode og sjove snakke.

KROPSPAKKEN

– et forunderligt univers af viden

Kroppen spiller en central rolle i vores liv og det er vigtigt at vores børn (og os voksne) lærer at forstå kroppens magiske egenskaber, for på den måde at forstå at passe godt på den.

I KROPSpakken har vi – efter egen fortolkning og med input fra faglige eksperter – gjort organsystemerne i kroppen pæne, interessant og tilgængelig i både børne- og voksenhøjde.

Med læringspakken får du inspiration til en masse hyggestunder for børn i alderen 2-10 år. Læringsrummet i familien er nemlig et godt sted at mødes på tværs af generationer: Børn er udstyret med naturlig nysgerrighed, og voksne elsker at se de små blive klogere. En fælles referenceramme skaber grobund for et trygt og hyggeligt sted at mødes, og den tid vi bruger sammen hér kan skabe ro og nærvær i en ellers travl hverdag.

Alle læringspakker er udviklet i samarbejde med eksperter og alle dele er produceret ansvarligt i Danmark.

Når du køber hos os, er du med til at støtte Børns Vilkår.