GEO er ikke bare hvem som helst!

Den er nemlig født multifunktionel:

  • GEO er den MAGNETISKE BORDSKÅNER der gladelig klikker sig under gryder, så du ikke behøver bekymre dig om hvem der har bordskåneren!
  • GEO har det også ganske fint med at gøre anretninger som f.eks. ost/pølse-bord eller chokoladen anderledes og lækker
  • Når GEO er færdig med at hjælpe dig på bordet, sætter den sig gladelig på et køleskab eller en skrue i væggen. Den kraftige magnet gør det nemlig muligt for GEO at agere VÆGKUNST når den ikke er i brug. Og så er den formet som geografiske områder af Danmark – deraf navnet GEO.
  • Når GEO hænger der fint på væggen, har den ikke fri! Næ nej, her har den travlt med at være SAMTALESTARTER (hvor bor mormor? Og hvad ligner Jylland egentlig?)

Den kan fås som hele Danmark i 5 dele, som Jylland i 3 dele eller i 6 enkelte dele af Danmark.

 

Om GEOSKÅNER siger kunderne

“Er så glad for mine geoskåner👌❤️. Og så sjovt at opdage hvor besværligt det før var både at række en gryde/pande hen til en samtidig med at man skal have bordskåneren med😆. Leder stadig efter bordskåneren indtil jeg opdager at den jo sidder fast i bunden🤩. Geniale og smukke❤️!”

-Kirstine Ellegaard

 

”Du har en gryde der er meget varm. Der er mad i den. Du har en baby på armen. Du skal ind til bordet. Du har kun en ledig arm! Hvad gør du? Den er magnetisk. Det er så smart! Sir det bare. Det er den mest smarte bordskåner EVER!”

Nana, mor til 3

 

”Jeg er bange for at den er ligesom chips…man bliver vanvittig afhængig af den”

Mette Marie, mor til 2

 

GEOSKÅNER er produceret ansvarlig i Danmark

Den bambus som GEOSKÅNER Danmark produceres i, er karamelliseret som et led i fremstillingen. Det betyder at bambussen er blevet varmet op, og da bambus indeholder sukker som bliver brunt når det varmes op, har bordskåneren fået sin fine brune farve. Da alle pladerne som GEOSKÅNER Danmark udskæres i, er forskellige, vil alle GEOSKÅNERE have et individuelt udtryk, hvilket bidrager til det personlige udtryk.

Bambus er særdeles velegnet materiale til især køkkenartikler da det hverken optager eller afgiver smag og på naturligvis er pletafvisende og antibakterielt.

Bambus trives naturligt uden pesticider og gødning, og er derfor en særdeles bæredygtig og vedvarende ressource. Derudover er bambus en hurtigvoksende græsart, som vokser op til 60 cm om dagen, og kan høstes flere gange om året uden at skade hverken planten eller miljøet. Bambus producerer 35 % mere ilt end træer og optager samtidigt store mængder CO2.

 

GEOSKÅNER i brug

Du kan vaske din GEOSKÅNER under rindende vand. Får den brugsspor, lægger de sig typisk i overfladen og de kan derfor let fjernes med finkornet sandpapir. Da GEOSKÅNEREN indeholder en løs del (magneten) anbefaler vi at børn under 3 år holdes under opsyn ved brug af produktet.

 

© designedlearning.dk – Bagom GEOSKÅNEREN