Den magnetiske bordskåner formet som Bornholm. Den er produceret i Danmark og leveres i kasse af genbrugspap. Når du køber en GEOSKÅNER støtter du samtidig BØRNS VILKÅR.borskåner, bornholm, geoskåner, magnetisk

Bordskåneren GEOskåner kan:

  • sætte sjove samtaler i gang
  • klikkes fast på gryder med magnetisk bund (bl.a. gryder der bruges til induktion)
  • bruges til anretninger (ost, pølse, chokolade mm)
  • Klikkes på eksempelvis køleskabet eller skruer i væggen (opsætningsguide medfølger)

Produceret lokalt og ansvarligt

Den bambus som GEOskåner produceres i, er karamelliseret som et led i fremstillingen. Det betyder at bambussen er blevet varmet op, og da bambus indeholder sukker som bliver brunt når det varmes op, har bordskåneren fået sin fine brune farve. Da alle pladerne som GEOskåner udskæres i, er forskellige, vil alle GEOskånere have et individuelt udtryk, hvilket bidrager til det personlige udtryk.

Bambus trives naturligt uden pesticider og gødning, og er derfor en særdeles bæredygtig og vedvarende ressource. Derudover er bambus en hurtigvoksende græsart, som vokser op til 60 cm om dagen, og kan høstes flere gange om året uden at skade hverken planten eller miljøet. Bambus producerer 35 % mere ilt end træer og optager samtidigt store mængder CO2.

Vi anbefaler, at du tørrer din GEOskåner af med en hårdt opvredet klud. Hermed skåner du produktet og sikrer det en længere levetid.

Titel

Go to Top