Der er noget helt særlig tilfredsstillende ved at lave prik-til-prik tegninger. Som om alt ting går op i en højere enhed, når først alle prikker er forbundet.

Lav jeres egne prik-til-prik tegninger med enten tal eller bogstaver. I kan skiftes til det, så det først er den ene som laver prikkerne med tal/bogstaver og så den anden som efterfølgende forbinder punkterne. Det kan f.eks. være en gris, et hus, et hjerte eller et træ (som vist på billedet). Eller lad jer inspirere af årstiden.

På den måde kan I skabe noget sammen, alt imens der trænes rækkefølger og fin-motorik. Dén der tegner prikkerne op, øver også den abstrakte tænkning. Kombinerer I aktiviteten med en gætte-leg både inden prikkerne forbindes, under og efter, kan der komme nogle gode grin frem. Og som vi skriver her, er latter med til at styrke sammenholdet og binde os sammen.

God fornøjelse!

 

Inspiration til nærvær

Vi – hjernerne og hjerterne bag Designed Learning – lever og ånder for at skabe inspiration til nærvær i børnefamilier. I vores produkt FAMILIETID, har vi bl.a. lagt aktiviteter ind som denne for årets 52 uger. Én ny aktivitet hver uge. Er du nysgerrig, kan du se mere her.

Ønsker du løbende at få inspiration til nærvær, kan du tilmelde dig her: 

 

© designedlearning.dk – Prik-til-prik tegning